Tubus System

ARBETSLEDARE TILL GÖTEBORG

 

Om rollen

Tjänsten som arbetsledare innebär att du för tilldelade projekt planerar, leder och följer upp produktionsarbetet tillsammans med vår produktionspersonal när de bygger nya rörledningar i gamla.

Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. :

 • Tidplanering av projekt
 • Hålla informationsträffar med kund samt delta i byggmöten och slutbesiktningar
 • Löpande kontakter med personal, beställare och slutkunder
 • Administration och fakturering av projekt
 • Uppföljning och support i produktionsarbetet


  Vi arbetar med väletablerade metoder och lägger mycket kraft på utveckling och förbättring. Personalen du projektleder är alla anställda hos oss och har stor kännedom om våra tekniska lösningar, utrustning och arbetsmetoder. Du arbetar i nära samverkan med produktionspersonal och distriktschef och har din bas på vårt kontor i Mölnlycke.

   

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som har erfarenhet av en arbetsledande befattning i en mindre verksamhet och vill ta nästa steg i yrkeslivet. Vi ser gärna att du har arbetat i en bransch med personal som är resande i sitt yrke, ex service/driftstekniker. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet ifrån VVS, bygg, anläggning eller liknande.

   

  Om dig 

  Du har goda ledaregenskaper och gillar att vara närvarande i produktionen för att säkerställa att din personal har förutsättningar att göra ett bra jobb. Du har lätt för att samarbeta med alla typer av människor och en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer.

  Att arbeta med planering och uppföljning av projekten är också en viktig del av arbetet som innebär att du behöver vara strukturerad och noggrann.

   

  Vi erbjuder

  Du blir en del av en organisation med prestigelösa och engagerade medarbetare med korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka.

  Vi är redo att investera mycket tid och energi för att sätta dig in i vår verksamhet genom en gedigen introduktion i yrket. Vi investerar långsiktigt och vi vill att du har samma inställning. Välkommen att vara med och utvecklas i ett växande företag som sätter personalen, kundnöjdhet och kvalitet högst på dagordningen.

   

  Låter detta intressant?

  Vid frågor kontakta distriktschef Johan Karp, 031-383 80 40

  Maila din ansökan till:

  jobb@tubussystem.se

   
  Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Kontakta Oss

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.