Säljare Göteborg

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Du blir en del av en organisation med prestigelösa och engagerade medarbetare med korta beslutsvägar. I säljrollen får du möjlighet att vidareutveckla vårt distrikt i Göteborg tillsammans med befintlig säljare.

 

Att arbeta på Tubus System

Du kommer tillsammans med befintlig säljare att ansvara för försäljning och kundutveckling inom distrikt Göteborg. I tjänsten har du eget försäljnings- och budgetansvar och kontinuerligt kartlägger och bearbetar du bl.a. kommunala och privata fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar. Du håller i kundträffar och informationsmöten både själv och tillsammans med försäljningschef och övrig säljkår.

I tjänsten ingår även uppsökande bearbetning, offert- och kontraktsskrivning. Tjänsten innebär främst resor över dagen men kan vid enstaka tillfällen även vara över natt.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och gärna från hantverks- och fastighetsbranschen. Det viktiga är dock att du tycker om att informera och hjälpa kunden. Du är lyhörd och kan anpassa dig efter olika situationer samtidigt som du tänker affärsmässigt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi är redo att investera mycket tid och energi för att sätta in dig i vår verksamhet genom en gedigen introduktion i företaget. Vi vill investera långsiktigt och vi vill att du har samma inställning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Frågor och ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Försäljningschef Kaj Nerman, telefon 031-69 61 06

Maila din ansökan till Malin Holmberg, personalchef,

malin.holmberg@tubussystem.se

 

Placering av tjänsten är i våra lokaler på Designvägen 3 i Mölnlycke.

Skicka din ansökan direkt, då vi genomför intervjuer löpande. Tjänsten tillsätts när vi hittar rätt kandidat, vilket kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Kontakta Oss

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.