Jobb relining borås, Tubus System

TEKNIKER TILL RELINING- DISTRIKT BORÅS

 

Är du en praktiker som vill ha ett fritt arbete med eget ansvar? 

Vi söker dig som vill lära dig vårt hantverk och vara med och arbeta i vår produktionsverksamhet med att bygga nya röröedningar i de gamla befintliga rören. Vi arbetar där rören finns, vilket som regel innebär lägenheters kök, badrum och källarutrymmen. Arbetet är omväxlande och du möter nya människor dagligen.

 

Dina arbetsuppgifter:

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a arbete med verktyg och maskiner då du först förbereder den äldre rörledningen och utför eventuella lagningar. Med sprayteknik bygger du sedan upp den nya rörledningen. Du hanterar också kamerautrustning för inspektion och dokumentering av arbetet.

Du får en gedigen introduktion och diplomerad yrkesutbildning i Tubus Systems reliningsmetod.

 

Att arbeta på Tubus System:

Vi investerar långsisktigt i våra medarbetare, vi vill att du har samma inställning. Vi värdesätter medarbetare som vill växa inom företaget och vi ger det stöd som behövs på vägen. Vi vill ge alla våra medarbetare rätt förutsättningar för att kunna ta ansar och att göra ett bra jobb. Det är också en självklarhet att vi ska ha nöjda kunder som återkommer till oss och är goda referenser. För att uppnå detta är kvalitet vår främsta ledstjärna i allt vi gör.

Kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsvbidrag är en självklar del av dina anställningsvillkor. Du arbetar tätt ihop med en kollega och ni har en servicebil till förfogande.

 

Om dig:

Du är en presigelös lagspelare som gillar problemlösning och service.

Du har vana av att hantera verktyg från tidigare arbete eller fritid.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av praktiskt/fysiskt arbete, ex: montör eller fastighetsunderhåll av något slag.

Du har B-körkort och behärskar svenska väl.

Eftersom vi bygger nya rör där rören finns så behöver du kunna resa frekvent i tjänsten; ofta på veckobasis (mån-tor) och ibland enbart över dagen.

 

Välkommen med din ansökan!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Frågor och ansökan:

Vid frågor, kontakta distriktschef Michael Jacobsson, 033-23 52 00

Maila din ansökan till Malin Connant, personalavd.

jobb@tubussystem.se

 Läs mer på www.tubussystem.se

Skicka din ansökan direkt, då vi genomför intervjuer löpande. Tjänsten tillsätts när vi hittar rätt kandidat, vilket kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.