TEKNIKER TILL GÖTEBORG

 

Sugen på en ny erfarenhet

Vi söker dig som vill vara med och arbeta ute i vår produktion och bygga nya avloppsrör i gamla. Du arbetar som regel i lägenheters kök, wc, badrum och källarutrymmen. Du erbjuds ett omväxlande arbete där du möter nya människor dagligen.

Vi är redo att investera mycket tid och energi för att sätta in dig i vår verksamhet genom en gedigen introduktion i yrket. Vi vill investera långsiktigt och vi vill att du har samma inställning.

Du börjar som lärling och får på så sätt möjlighet att skaffa dig en unik diplomerad yrkesutbildning i enlighet med Tubus Systems reliningsmetod. Efter avslutad utbildning och praktik erhåller du internationell certifiering. Med dessa kunskaper arbetar du sedan vidare hos oss ute i vår produktion.

 

Att arbeta på Tubus System

Vi vill ge alla rätt förutsättningar för att de ska kunna ta ansvar och göra ett bra jobb. Hos oss är du omgiven av kollegor som tror på dig och som trivs på sitt arbete.

För oss är det en självklarhet att vi ska ha nöjda kunder som återkommer och är goda referenser. För att uppnå detta jobbar vi med kvalitet som högsta prioritet i alla arbetsmoment. Vårt ägarskap styrs inte av externa aktieägare utan av personer som är aktiva i bolaget och måna om vår gemensamma framtid.

 

Personlighet och kunskaper

  • Du är en prestigelös lagspelare som gillar problemlösning och service.
  • Du har vana av att hantera verktyg privat eller från tidigare arbete
  • Du har B-körkort och av säkerhetsskäl behöver du ha kunskaper i det svenska språket.
  • Eftersom vi bygger nya rör där rören finns så utför du arbete i hela distriktet.

 

Frågor och ansökan

Vid frågor kontakta distriktschef, Johan Karp på telefon 031-383 80 40

Maila din ansökan till Malin Holmberg, personalchef,

malin.holmberg@tubussystem.se

 
Skicka din ansökan direkt, då vi genomför intervjuer löpande. Tjänsten tillsätts när vi hittar rätt kandidat, vilket kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Kontakta Oss

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.