Sök jobb inom relining i Lidköping

TEKNIKER TILL LIDKÖPING

 

Vill du prova en ny roll i arbetslivet?

Vi söker dig som vill lära sig vårt hantverk och vara med och arbeta ute i vår produktion där vi bygger nya avloppsrör i de gamla befintliga rören. Du arbetar som regel i lägenheters kök, badrum och källarutrymmen. Du erbjuds ett omväxlande arbete där du möter nya människor dagligen.

Vi är redo att investera mycket tid och energi för att sätta in dig i vårt hantverk genom en gedigen introduktion i yrket. Vi vill investera långsiktigt och vi vill att du har samma inställning.

Vi lär dig bygga de nya rör genom Tubus Systems reliningsmetod som ger dig en diplomerad yrkesutbildning och certifiering. Med dessa kunskaper arbetar du sedan vidare hos oss ute i vår produktion med fortsatta utvecklingsmöjligheter.

 

Att arbeta på Tubus System

Vi vill ge alla våra medarbetare rätt förutsättningar för att de ska kunna ta ansvar och göra ett bra jobb. Det är också en självklarhet att vi ska ha nöjda kunder som återkommer till oss och är goda referenser.

För att uppnå detta jobbar vi med kvalitet som högsta prioritet i alla arbetsmoment.

Vårt ägarskap styrs inte av externa aktieägare utan av personer som är aktiva i bolaget och måna om vår gemensamma framtid.

 

Personlighet och kunskaper

  • Du är en prestigelös lagspelare som gillar problemlösning och service
  • Du har vana av att hantera verktyg privat eller från tidigare arbete
  • Du har B-körkort och behärskar svenska väl
  • Eftersom vi bygger nya rör där rören finns så behöver du kunna resa i tjänsten; ofta på veckobasis och ibland             enbart över dagen

 

Frågor och ansökan

Vid frågor kontakta distriktschef Per Herngren, 0510 - 54 77 15

Maila din ansökan till:

jobb@tubussystem.se

 

Skicka din ansökan direkt, då vi genomför intervjuer löpande. Tjänsten tillsätts när vi hittar rätt kandidat, vilket kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Kontakta Oss

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.