Relining Lidköpig

TEKNIKER TILL LIDKÖPING

 

Är du en praktiker som vill ha ett fritt arbete med eget ansvar?

Vi söker dig som vill lära sig vårt hantverk och vara med och arbeta ute i vår produktion där vi bygger nya rörledningar i de gamla befintliga rören. Du arbetar som regel i lägenheters kök, badrum och källarutrymmen. Arbetet är omväxlande och du möter nya människor dagligen.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a arbete med verktyg och maskiner då du förbereder och bygger upp den nya rörledningen samt hantering av kamerautrustning för inspektion och dokumentering av arbetet.

Vi är redo att investera mycket tid och energi för att sätta in dig i vårt hantverk genom en gedigen introduktion i yrket. Vi vill investera långsiktigt och vi vill att du har samma inställning.

Vi lär dig bygga nya rör genom Tubus Systems reliningsmetod som ger dig en diplomerad yrkesutbildning och certifiering. Med dessa kunskaper arbetar du sedan vidare hos oss ute i vår produktion med fortsatta utvecklingsmöjligheter.

 

Att arbeta på Tubus System

Vi vill ge alla våra medarbetare rätt förutsättningar för att de ska kunna ta ansvar och göra ett bra jobb. Det är också en självklarhet att vi ska ha nöjda kunder som återkommer till oss och är goda referenser. För att uppnå detta jobbar vi med kvalitet som högsta prioritet  i alla arbetsmoment.

Vårt ägarskap styrs  av personer som är aktiva i bolaget och måna om vår gemensamma framtid.

 

Personlighet och kunskaper

  • Du är en prestigelös lagspelare som gillar problemlösning och service
  • Du har vana av att hantera verktyg privat eller från tidigare arbete
  • Du har B-körkort och behärskar svenska väl
  • Det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet av praktisk/fysiskt arbete

 

Eftersom vi bygger nya rör där rören finns så utför du arbete i hela distriktet. Du arbetar tillsammans med en kollega och ni har en servicebil till förfogande. 

 

Frågor och ansökan

Vid frågor kontakta distriktschef Pär Herngren, 0510 - 54 77 15

Maila din ansökan till Malin Connant, personalavd. på:

jobb@tubussystem.se

 

Skicka din ansökan direkt, då vi genomför intervjuer löpande. Tjänsten tillsätts när vi hittar rätt kandidat, vilket kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Kontakta Oss

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.