Jobba med relining Västerås

TEKNIKER TILL VÅRT NYA KONTOR I VÄSTERÅS

 

Är du en praktiker med nybyggaranda?

Vi söker dig som vill lära sig vårt hantverk och vara med och arbeta ute i vår produktion där vi bygger nya avloppsrör i de gamla befintliga rören. Du arbetar som regel i lägenheters kök, badrum och källarutrymmen. Du erbjuds ett omväxlande arbete där du möter nya människor dagligen.

Under din introduktion arbetar du som lärling ute i produktionen där du lär dig bygga de nya rören genom Tubus Systems reliningsmetod och får en diplomerad yrkesutbildning och certifiering. Med dessa kunskaper arbetar du sedan vidare hos oss ute i vår produktion med fortsatta utvecklingsmöjligheter.

 

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bl a arbete med verktyg och maskiner då du först förbereder den äldre rörledningen och utför ev lagningar. Med sprayteknik bygger du sedan upp den nya rörledningen. Du hanterar också kamerautrustning för inspektion och dokumentering av arbetet.

Vi är redo att investera mycket tid och energi för att sätta in dig i vårt hantverk genom en gedigen introduktion och diplomerad yrkesutbildning i Tubus Systems reliningsmetod. Upplärning sker i vårt Stockholmsdistrikt och du börjar sedan tillsammans med kollegor att arbeta på projekt i Västerås som våra säljare och projektledare förbereder.

 

Att arbeta på Tubus System

Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare, och vi vill att du har samma inställning. Vi värdesätter medarbetare som vill växa inom företaget och vi ger det stöd som behövs på vägen. 

Vi vill ge alla våra medarbetare rätt förutsättningar för att kunna ta ansvar och göra ett bra jobb. Det är också en självklarhet att vi ska ha nöjda kunder som återkommer till oss och är goda referenser. För att uppnå detta är kvalitet vår främsta ledstjärna i allt vi gör.

Kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag är en självklar del av dina anställningsvillkor. Du arbetar tätt ihop med en kollega och ni har servicebil till förfogande.

 

Personlighet och kunskaper

  • Du är en prestigelös lagspelare som gillar problemlösning och service.
  • Du har vana av att hantera verktyg privat eller från tidigare arbete.
  • Du har B-körkort och av säkerhetsskäl behöver du ha kunskaper i det svenska språket.
  • Eftersom vi bygger nya rör där rören finns så utför du arbete i hela distriktet.

 

Frågor och ansökan

Vid frågor kontakta distriktschef Markus Kjellberg, telefon 08-440 49 40

Maila din ansökan till Malin Connant, personalavd.

jobb@tubussystem.se

 

Skicka din ansökan direkt, då vi genomför intervjuer löpande. Tjänsten tillsätts när vi hittar rätt kandidat, vilket kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.