Gör kärriär inom ett nytänkande företag! Välkommen till Tubus System

KARRIÄR PÅ TUBUS SYSTEM


Om du vill vara en del av ett nytänkande företag i framkant inom relining  skall du söka dig till ett engagerat
och kreativt företag, där du ges bästa möjlighet att växa och utvecklas, tack vare företagets breda kompetens
och erfarenhet.

Tubus System är idag en av de främsta leverantörerna av relining och verksam på fyra marknader; Sverige, Tyskland, Holland och Italien. Detta gör att våra medarbetare har möjlighet att arbeta på ett flertal varierande marknader i Europa. Än så länge har man bara sett en bråkdel av reliningens fulla potential, där renovering av tex vägtrummor och rörbroar bara är en början av vår produktutveckling. Våra projekt liksom kunder är mycket varierande, vilket medför stora tekniska utmaningar.

Vi har en ambition att alltid leverera tjänster av högsta kvalitet. För att försäkra oss om detta görs en noggrann dokumentation och kvalitetssäkring efter varje slutfört uppdrag. För oss på Tubus System är det oerhört viktigt
att i alla led hålla vad vi lovat. Detta i sin tur generar kvalitet, goda kundrelationer och lönsamhet.

Vi värnar om miljön och är sedan 2000 diplomerade av Miljöförvaltningen. Vår affärsmodell baserar sig på att finna bästa lösning för våra kunder. Hos oss finns inget rätt eller fel. Vi har en nyfiken och lyhörd företagskultur som driver oss till ständig utveckling och förbättring.

Klicka här för lediga tjänster! 


 
Relining med Tubus System är en metod där vår korrosionsbeständiga glasförstärkta polyesterplast sprutas på insidan av ett befintligt rör eller trumma och bildar ett nytt, självbärande och skarvlöst rörsystem.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.