Våra kärnvärden är de ord som gör oss till vad vi är | Tubus System

KÄRNVÄRDEN


Vi ser vårt varumärke som en tillgång för vår organisation och jobbar därför aktivt med att se till att alla ska veta vad det står för och vad som gör det unikt. Vi är övertygade om att varje uppgift blir roligare och mer meningsfylld om alla kan jobba mot utsatta mål och efter våra kärnvärden.

Våra kärnvärden, eller vår värdegrund, är helt enkelt de ord som gör oss till de vi är. Med ett starkt varumärke skapar vi också lojala kunder och det är därför det är så viktigt att våra kunders bild av Tubus System stämmer överens med vår egen bild.


 

KVALITET


Vi strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet. För att försäkra oss om detta följer vårt arbete en noga kontrollerad och välbeprövad process. När arbetet med att installera ett nytt självbärande rörsystem så görs en noggrann dokumentation av det färdiga resultatet. Detta granskas sedan av vår centrala kvalitetsavdelning efter varje slutfört uppdrag innan dokumentationen lämnas över till kund.

HÖG MORAL


För oss på Tubus System är det oerhört viktigt att i alla led hålla vad vi lovat. Vår ambition är att hålla en öppen dialog med kunden för att generera hög kvalitet och skapa en långsiktig relation.

LYHÖRDA


Genom att vara lyhörda och flexibla finner vi en lösning anpassad efter kundens behov och önskemål.

VISIONÄRER


Relining är en välbeprövad och effektiv metod som vi bara sett begynnelsen av. I framtiden har den potential att utvecklas och användas inom flertalet områden. Trumrenovering är ett första steg i vår produktutveckling.

 


Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.