Tubus System

Försäljningschef till Tubus System AB

 

Tubus System arbetar sedan 1998 med relining - renovering och förnyelse av rörledningar från insidan. Relining är en miljövänlig och effektiv stamrenovering som bidrar till hållbara fastigheter. Företaget lägger stort fokus på kvalitet och utveckling av verksamheten som idag omsätter drygt 130 mkr. Idag är ca 120 medarbetare verksamma i Tubus System, i områdena runt Göteborg, Stockholm, Västerås, Malmö, Borås, Lidköping och Luleå. Tubus System är också etablerade internationellt med systerföretag i Nederländerna, Tyskland och Italien. Läs mer: www.tubussystem.se

 

Vill du vara med och forma vårt försäljningsarbete, få medarbetare att växa och dessutom bidra till hållbara fastigheter?

Vi söker dig som vill ha direktpåverkan i ett privatägt företag som har ambitiösa tillväxtmål  och stor tillförsikt för framtiden. Vi arbetar med relining och våra huvudsakliga kundsegment är fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och Allmännyttan.

Som försäljningschef i Tubus System får du ägarskapet för vår försäljning och får arbeta långsiktigt med att forma och spetsa vårt försäljningsteam om 10 säljare som med stort engagemang driver vår operativa försäljning.

Du blir en viktig del av vår ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Till dina arbetsuppgifter hör:

·         Ansvar för att leda, coacha och utveckla säljare och säljteamet

·         Ansvar för att leda, förbättra och utveckla företagets försäljning på både operativ, taktisk och strategisk nivå

·         Säkerställa god struktur för det dagliga försäljningsarbetet

·         Uppföljning och analys av företagets försäljning

 

Vi erbjuder:

·         En central roll i ett personligt och väletablerat företag med jordnära och positiv anda.

·         Chansen att utveckla och skapa en framgångsrik och proaktiv försäljningskultur.

·         Möjlighet att göra stor skillnad för såväl personalgrupp och ledningsgrupp som företag och bransch.

·         Personlig utveckling. Vår drivkraft är att utveckla och att utvecklas.

 

Om dig:

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en engagerad och driven person som är trygg i dig själv. Du har god erfarenhet av att leda och coacha ett försäljningsteam i b2b verksamhet och har en stark vilja att utveckla både affär och människor. Ditt ledarskap är entusiasmerande, närvarande och tydligt. Du vill på riktigt ge dina medarbetare rätt förutsättningar att växa och lyckas. Du har förmåga att växla mellan operativt och strategiskt arbete och har stor affärsmässig förståelse.

Du har med fördel en del av dina försäljningserfarenheter från fastighetsunderhåll/bygg. Du har någon form av eftergymnasial utbildning, gärna inom försäljning eller marknadsföring, och har goda kunskaper i engelska.

 

Din bas är vårt trevliga huvudkontor i Mölnlycke. Resor förekommer kontinuerligt till våra geografiska distrikt i landet.

Välkommen med din ansökan till ett framåtriktat företag där kvalitet, personal och kund är främsta fokus!

Frågor om tjänsten besvaras av Mathias Svensson, VD, tfn 031-69 61 03.

Maila din ansökan till jobb@tubussystem.se

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.