MKB FASTIGHETS AB VÄLJER TUBUS SYSTEM!

Tubus System är glada att meddela att vi tagit hem ytterligare ett prestigefullt ramavtal för relining, denna gång för MKB Fastighets AB i Malmö!

 

MKB Fastighets AB har den 9 januari tecknat ramavtal om relining med Tubus System. Avtalet löper t.o.m. 2014-12-31. I den tuffa upphandlingen där slutligen Tubus System utropades som segrare, ställdes bland annat krav på kvalitetsäkring och systematiskt miljöarbete. Ytterligare krav var att metoden som används vid relining skulle vara typgodkänd av Sitac samt certifierad av SP och med en garantitid på 10 år.
-Vi är är otroligt glada för förtroendet att få utföra relining åt MKB Fastighets AB som är en prestigefull kund för oss! säger Kaj Nerman, Försäljningschef på Tubus System.

Fakta om MKB Fastighets AB www.mkbfastighet.se
MKB fastighets AB har över 22 900 lägenheter och ägs av Malmö stad. MKB Fastighets AB har, i kraft av sin storlek och sitt ägarförhållande, ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö.
Bolaget arbetar för att stärka Malmös attraktionskraft och utveckling genom en balanserad nyproduktion och ansvarsfull hyressättning. MKB Fastighets AB's målsättning är att bygga bra bostäder till rimliga priser, skapa socialt fungerande boendemiljöer och skapa mervärden för sina kunder. Stabilitet och trygghet ska känneteckna bolagets bostadsområden. MKB Fastighets AB's fastigheter förvaltas därför med en stark betoning på ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet.

Tillbaka
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.