RELINING AV HÖGHUS INGEN MATCH!

14 våningar högt hus ingen match för Tubus System!

Tubus System i Göteborg fortsätter att relina speciella och komplicerade projekt. Denna gången gällde det ett 12 våningshus, plus entréplan och vindstrappa upp till tak, dvs. totalt 14 våningar högt i Västra Frölunda, Göteborg.

Tubus System fick i uppdrag av det kommunala bostadsbolaget Poseidon i Göteborg att renovera en vertikal avloppsstam samt två lägenheter per plan som del i en upphandlingsbedömning för framtida större projekt.

Under drygt tre veckor relinades alla avloppsrör i samtliga anslutna lägenheter och Tubus System färdigställde ett våningsplan per dag. Därefter relinades den vertikala stamledningen från taket. Eftersom det var tolv våningar med lägenheter samt entréplan och smal brandtrappa upp till taket mätte den vertikala stamledningen hela 40 meter från topp till tå.

Under hela projektets gång, inspekterade en av Poseidon anlitad konsult, samtliga avloppsrör efter rensning och före det att relining påbörjades. Alla avloppsrör dokumenterades dessutom med och mot fall. Detta för att säkerhetsställa alla av kunden högt ställda krav. Ett bra initiativ från kundens sida tycker vi!

Projektet var mycket lyckat och kunden väldigt nöjd med resultatet.

Har du frågor kring hur Tubus System kan hjälpa er med era avloppsrör genom relining, tveka då inte att höra av er till oss!

Tillbaka
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.