TUBUS SYSTEM FYLLER 15 ÅR!!!!

Tubus System fyller 15 år!

För 15 år sedan, under hösten 1998, utförde vi vårt första reliningarbete i Göteborg. Naturligtvis var det en stor dag för oss och en betydande utmaning. Sedan dess har det hänt en hel del.

Tubus System (f.d. Svensk Rörinfodring) såg nyttan i sitt erbjudande och detsamma gjorde våra kunder. När vi åtta år senare nått fram till 2006 hade vi 60 medarbetare utspridda över 4 distriktskontor i Sverige, och samma år får vi även utmärkelsen Årets Företag i Härryda kommun. I samma veva byggde vi även vårt nya huvudkontor i Mölnlycke, en knapp mil utanför Göteborg. Ett hus vi är mycket stolta över och som klassas som ”Göteborgs energisnålaste industrifastighet”. En viktig utmärkelse för oss, då miljö är något vi ständigt arbetat med under dessa 15 år. Trots att vi flertalet gånger varit med i Dagens industris gassellista (en lista över de företag med starkast tillväxt i Sverige) har vi aldrig haft som ambition att bli störst, vi skall vara bäst!

Vad är då Tubus System idag?!
2011 togs ett strategiskt beslut att stärka vårt varumärke och vad vi står för. 2012 bytte vi därför namn ifrån ”Svensk Rörinfodring AB” till Tubus System AB. Det innebar bl.a. ny logotyp, grafisk profil och hemsida. Det beslutet togs för att långsiktigt stärka vårt varumärke och för överallt, på samtliga marknader i Europa där vi verkar, konsekvent kommunicera Tubus System till våra kunder.

Tubus System har idag en mycket stor erfarenhet inom reliningbranschen och detta ger trygghet åt våra kunder. Vi är totalt 140 stycken som arbetar på Tubus System. Detta utspritt över Sverige, Tyskland, Holland och Finland. Vi kommer däremot inte att stanna där utan har fler nya marknader i sikte. Vi tror benhårt på att övriga Europa behöver relining med Tubus System.

Vi ser med glädje tillbaka på den tid som varit, men framförallt med spänning och framåtanda på den tid som kommer!

Tillbaka
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.