Relining i Luleå

Behöver du hjälp med relining i Luleå? Välkommen till Tubus System! Vi har ett av våra sex svenska distriktskontor i Luleå och finns också representerade internationellt i Holland, Tyskland och Italien.

Relining i Luleå – Välkommen för fri konsultation

Innan vi utför något arbete erbjuder vi alltid dig som en kund en kostnadsfri konsultation kring fastighetens rör, för att säkerställa att relining är den bästa metoden för att långsiktigt och tryggt lösa ert problem. Du hittar alla våra kontaktuppgifter till vårt distrikskontor i Lulelå längst ned på sidan!

Detta är relining

Genom relining bygger vi nya rör i rören, vilket på så sätt ger de gamla rören nytt liv. Metoden säkerställer ett fullgott resultat i minst 50 år framöver, har minimal miljöpåverkan och innebär dessutom att eventuella verksamheter i huset kan vara i full drift när arbetet pågår – något som är mycket uppskattat.

I ett fastighetshus eller en bostadsrättsförening behöver de boende inte heller lämna fastigheten, vilket är fallet vid ett traditionellt byte. Relining som metod för således med sig många fördelar. Läs gärna vår historia här - och hur vi sedan 1998 drivit utvecklingen av metoden relining framåt, såväl nationellt som internationellt.

Först med CE-märkning i Sverige

Något av det vi är mest stolta över på Tubus System är vår CE-märkta produkt, som vi fått tack vare vårt ETA (European Technical Approval eller Europeiskt Tekniskt Godkännande). Denna är vi ensamma om att inneha i Sverige vilket är ännu ett tecken på att vi fortsatt leder utvecklingen av relining som metod. Självklart är vår produkt också helt fri från styren och härdplaster och innehåller därmed inte Bisfenol A.

Läs mer om vårt miljöarbete här!

Kontakta oss för relining i Luleå

Vi har vårt distriktskontor på Betongvägen 26 i Luleå – varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig från start till mål. Vi utför relining på allt från lägenheter till kontor och industrifastigheter där vi ser till varje objekts unika förutsättningar – hör med oss så berättar vi mer!

Behöver du hjälp med relining?
Kontakta mig!

Distriktschef: Tobias Eriksson
0920-20 22 51
tobias.eriksson@tubussystem.se

Tubus System AB
Betongvägen 26
Luleå
Visa på karta

Kontakta Oss

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.