Relining i Luleå

Behöver du hjälp med relining i Luleå? Välkommen till Tubus System! Vi har ett av våra sju svenska distriktskontor i Luleå och finns också representerade internationellt i Nederländerna, Tyskland och Italien.

Relining i Luleå – Välkommen för fri konsultation

Innan vi utför något arbete erbjuder vi alltid dig som en kund en kostnadsfri konsultation kring fastighetens rör, för att säkerställa att relining är den bästa metoden för att långsiktigt och tryggt lösa ert problem. Du hittar alla våra kontaktuppgifter till vårt distrikskontor i Lulelå längst ned på sidan!

Detta är relining

Genom relining bygger vi nya rör i rören, vilket på så sätt ger de gamla rören nytt liv. Metoden säkerställer ett fullgott resultat i minst 50 år framöver, har minimal miljöpåverkan och innebär dessutom att eventuella verksamheter i huset kan vara i full drift när arbetet pågår – något som är mycket uppskattat.

I ett fastighetshus eller en bostadsrättsförening behöver de boende inte heller lämna fastigheten, vilket är fallet vid ett traditionellt byte. Relining som metod för således med sig många fördelar. Läs gärna vår historia här - och hur vi sedan 1998 drivit utvecklingen av metoden relining framåt, såväl nationellt som internationellt.

Kvalitet

För oss är det en självklart att du ska känna dig trygg med vår produkt och det arbete vi utför. På Tubus System använder vi också en korrosionsbeständig glasfiberförstärkt polyesterplast, som är unik för Tubus System. Denna är självklart helt fri från styrenplaster och Bisfenol A.

Läs mer om vårt miljöarbete här!

Kontakta oss för relining i Luleå

Vi har vårt distriktskontor på Terminalspåret 7 i Gammelstad – varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig från start till mål. Vi utför relining på allt från lägenheter till kontor och industrifastigheter där vi ser till varje objekts unika förutsättningar – hör med oss så berättar vi mer!

Behöver du hjälp med relining?
Kontakta mig!

Distriktschef: Tobias Eriksson
0920-26 00 50
tobias.eriksson@tubussystem.se

Tubus System AB
Terminalspåret 7
954 32 Gammelstad
Visa på karta

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.