RELINING MED TUBUS SYSTEM UTFÖRS I FYRA STEGFÖRBEREDELSER


Först ser vi till att skydda alla ytor som omger arbetsområdet så att vi inte riskerar att smutsa ned. Därefter monterar vi bort toaletter och vattenlås. Röret inspekteras med kamera och rengörs mekaniskt på insidan. Efter rengöring, torkas och dokumenteras rören. Detta blir en del av vår projektdokumentation till dig som kund. 

TILLVERKNING


När röret är torrt och rent, applicerar vi vår glasförstärkta polyesterplast i flera lager på insidan av det gamla röret. Resultatet blir ett nytt, skarvfritt och säkert plaströr. Metoden fungerar på alla befintliga typer av avloppsrör.


 

DOKUMENTATION


Efter vår tillverkning inspekteras det nya plaströret med hjälp av vår kamerautrustning. Inspektionen spelas in och en kopia av dokumentationen lämnas in till vår centrala kvalitetsavdelning för granskning och kvalitetskontroll. Efter dagens arbete återmonteras toaletter och vattenlås. Arbetsplatsen städas och de nya rören är färdiga att användas. KVALITETSSÄKRING


Vi tar kvalitén på våra relinade rör på högsta allvar. Så för att säkerställa kvaliteten på utfört arbete, granskas det nytillverkade röret av kvalitetsavdelningen på vårt huvudkontor i Mölnlycke. Därefter lämnas projektdokumentation och egenkontroller över till beställaren. Det gör att vi känner oss trygga i att vi har utfört ett gott arbete och därmed ger Tubus System dig 10-års garanti på det nytillverkade röret.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.