HÖG KVALITET OCH HÅLLBAR PRODUKT


Tubus System har en ambition att alltid leverera tjänster av högsta kvalitet. För att försäkra oss om detta görs en noggrann dokumentation och kvalitetssäkring efter varje slutfört uppdrag. För oss på Tubus System är det oerhört viktigt att i alla led hålla vad vi lovat. Detta i sin tur generar kvalitet, goda kundrelationer och lönsamhet.

Nytillverkade rör med Tubus System har en förväntad livslängd på minst 50 år och vi erbjuder dessutom 10-års garanti på de nytillverkade avloppsrören.

Metoden som vi använder är miljövänlig och med den minimala mängd avfall och låga resursförbrukning som metoden innebär, så bidrar Tubus System till en hållbar utveckling. Vår produkt innehåller inte Bisfenol A och avger inga farliga ämnen som kan påverka djur, natur eller människan negativt. Kvalitet för oss är hur vi bemöter våra befintliga och framtida kunder, att vi kan stå för vår produkt, att produkten uppfyller kundernas önskemål samt att vår personal har rätt kompetens för arbetsuppgifterna.


 

HÖG KVALITET


Ett utav våra mål är att vara den absolut främsta reliningleverantören när det kommer till kvalitet på den produkt som vi levererar. Ett bevis på det är vår noggranna branschunika dokumentation och centrala granskning av varje relinat rör. En kvalitetssäkring som vi alltså är ensamma om i hela branschen.
Vi arbetar även kontinuerligt med att produktutveckla och förbättra vår metod och den utrustning vi använder. Det gör vi för att hela tiden höja vår kvalitetsnivå. En riktigt nöjd kund ger oss tillfredställelse som entreprenör.
 

VI TAR ANSVAR FÖR NÄSTA GENERATION!


Tubus System arbetar med en miljövänlig metod för renovering av fastigheter.
Metoden begränsar kraftigt produktionen av byggavfall och håller resursanvändningen till ett absolut minimum vid en hus- och lägenhetsrenovering. Vi är också miljödiplomerade och har sedan länge ett starkt och brett miljöengagemang. Vår miljödiplomering innebär att vi arbetar med uppsatta mål för att ständigt förbättra oss. För att bli miljödiplomerad måste man som företag kunna visa att man använder miljövänligt material och utforskar och väljer miljövänliga arbetssätt. Tubus System har deltagit i programmet sedan 1999.


 

GODKÄNNANDEN


Vår metod är testad och godkänd. Enligt RISE Research Institutes of Sweden AB har nytillverkade rör med Tubus System en förväntad livslängd på minst 50 år och med Tubus System får du dessutom hela  10-års garanti. RISE reviderar vårt arbete löpande och kontrollerar att ställda krav uppfylls. 


Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.