Tekniker Stockholm

TEKNIKER TILL RELINING - DISTRIKT STOCKHOLM

 

Är du en händig person som vill ha ett omväxlande och fritt arbete med eget ansvar?

 Vi söker dig som vill lära dig vårt hantverk och arbeta i vår produktionsverksamhet med att bygga nya rörledningar i de gamla befintliga rören.  Vi arbetar där rören finns vilket som regel innebär lägenheters kök, badrum och källarutrymmen. Arbetet är omväxlande och du möter nya människor dagligen.

 

Dina arbetsuppgifter:

I dina arbetsuppgifter ingår bl a arbete med verktyg och maskiner då du först förbereder den äldre rörledningen och utför ev lagningar. Med sprayteknik bygger du sedan upp den nya rörledningen. Du hanterar också kamerautrustning för inspektion och dokumentering av arbetet.

Vi är redo att investera mycket tid och energi för att sätta in dig i vårt hantverk genom en gedigen introduktion och diplomerad yrkesutbildning i Tubus Systems reliningsmetod.

 

Att arbeta på Tubus System:

Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare, och vi vill att du har samma inställning. Vi värdesätter medarbetare som vill växa inom företaget och vi ger det stöd som behövs på vägen.

Vi vill ge alla våra medarbetare rätt förutsättningar för att kunna ta ansvar och göra ett bra jobb. Det är också en självklarhet att vi ska ha nöjda kunder som återkommer till oss och är goda referenser. För att uppnå detta är kvalitet vår främsta ledstjärna i allt vi gör.

 

Kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag är en självklar del av dina anställningsvillkor. Du arbetar tätt ihop med en kollega och ni har servicebil till förfogande.

 

Om dig:

·         Du är en prestigelös lagspelare som gillar problemlösning och service.

·         Du har vana av att hantera verktyg från tidigare arbete eller fritid.

·         Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av praktiskt/fysiskt arbete, ex montör eller fastighetsunderhåll av något slag.

·         Du har B-körkort och behärskar svenska väl.

 

Välkommen att växa med oss!

 

Frågor och ansökan:

Vid frågor kontakta: Markus Kjellberg på 08-440 49 40

Maila ansökan: jobb@tubussystem.se

Läs mer på: www.tubussystem.se

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Skicka din ansökan direkt, då vi genomför intervjuer löpande. Tjänsten tillsätts när vi hittar rätt kandidat, vilket kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.