Laxå

Brf Enighet

Bostadsrättsföreningen Enighet i Laxå lät 2019 Tubus System utföra relining åt dem, vilket var första gången man kom i kontakt med relining, men inte den sista hoppas vi.

Föreningen finns i en fastighet som är byggd 1946 och består av totalt 36 lägenheter, dock var det inte i lägenheterna som reliningen utfördes denna gång, utan det var avloppsstammen och huvudstammen i källaren som relinades.

Föreningen tar hand om sin fastighet och byter ut saker och renoverar när så behövs, för att slippa onödiga och oförutsedda kostnader. Eilert Selvin, som är ordförande i föreningen meddelar att det mesta är utbytt, men att man håller koll på saker och ting, så att man inte får sig några överraskningar.

Eilert berättar för oss att man tycker att allt arbete flöt på bra, det var ingen som blev störd och något som var otroligt bra och viktigt var att man fick information i god tid innan saker skulle göras. Detta bidrog till att de boende kände sig trygga i vad som skulle ske och när det skulle ske.

En eloge vill vi också ge er på Tubus System för att ni var så proffsiga, både när det gäller ert reliningsarbete och ert sätt att delge information på.  Vi hade en incident med att sidorör var trasiga men detta fick vi information om så att vi i god tid kunde ta hjälp av en rörmokare för att få detta åtgärdat utan att några ytterligare skador hann uppkomma.

Vi i föreningen hoppas givetvis att vi inte skall behöva utföra någon ytterligare relining på ett tag, men skulle vi behöva göra detta så skulle vi utan tvekan anlita Tubus System igen,  då ni är ett team som agerar väldigt proffsigt både när det gäller det utförda arbetet och informationen till de boende och vi på Brf Enighet kan varmt rekommendera Tubus System när det kommer till relining.

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.