TUBUS SYSTEM FÖRST I VÄRLDEN!

Tubus System kan stolt säga att vi, som så många gånger förr leder reliningen framåt!

Tubus System är det första och enda företag som nu kan CE-märka sin produkt tack vare vårt ETA (European Technical Approval eller Europeiskt Tekniskt Godkännande). Vi har alltid jobbat mot att stärka kvalitén och CE-märkningen innebär att Tubus System uppfyller samtliga EU-länders krav på utförande av relining.

Vårt mål är att alltid vara ledande i branschen gällande kvalité och utförande.

 

FÖRDELNING PÅ DEN SVENSKA MARKNADEN50 % av aktörerna på den svenska marknaden har inga certifieringar alls.

Endast Tubus System har uppnått CE-märkning.

8 % av aktörerna har ett typgodkännande.

40 % av aktörerna innehar BriF 3Q-Certifiering.

EUROPEISKT TEKNISKT GODKÄNNANDE


Syftet till att Tubus System initialt ansökte om ett ETA för att kunna CE-märka vår produkt, var att dels driva branschstandarden framåt samt att på ett snabbare sätt etablera acceptans och trovärdighet om metoden i hela Europa med Sverige som huvudfokus. Detta då ett ETA värderas betydligt högre än samtliga nationella typgodkännanden.

Anledningen till detta är att samtliga av EU:s medlemsländers krav ska tillgodoses och samlas under ett och samma paraply. Det land vars krav är högst i en viss kategori är det lands riktlinjer som gäller.

Sammanfattningsvis skall alltså samtliga EU-länders krav på metod, utförande och dess beståndsdelar uppnås innan ett ETA utfärdas. Detta ställer högre krav på Tubus System som leverantör, gentemot våra kunder men framförallt på oss själva. Detta är krav vi vill att marknaden ska ställa på oss och reliningbranschen som helhet, för att säkerställa högsta möjliga kvalitetsnivå.

 

 

 

 

 

TUBUS SYSTEM, fri från Bisfenol A


Tubus System använder en korrosionsbeständig glasfiberförstärkt polyesterplast, unik för Tubus System. Vår produkt är baserad på en omättad polyester som inte innehåller Bisfenol A. Inte heller någon av de övriga komponenterna i vår plast innehåller Bisfenol A.

 

 

Kontakta Oss

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.