Göteborg

Brf Norra Liden

Tubus System har vid, inte bara ett, utan vid flera tillfällen fått möjligheten att utföra relining hos Bostadsrättsföreningen Norra Liden i Göteborg.

Vi har fått oss en pratstund med föreningens ordförande Ingemar Johansson som berättar:

-” Vår fastighet där vår bostadsrättsförening ligger i byggdes 1962 och många av våra avloppsrör började blir slitna efter många års användning.

Vi bestämde oss för att våra rör skulle relinas och detta gjordes av Tubus System 2019 och 2020. Det var totalt 140 lägenheter och 9 lokaler som fick avloppsstammar och liggande stammar relinade under denna period.

Vi i Brf Norra Liden ser relining som något mycket positivt och relining är något som ingår i vår underhållsplan som vi har satt upp och som sträcker sig över en 30-års period. Det känns tryggt för alla att det finns en så pass långsiktig plan.

Under tiden som ni var hos oss och arbetade fick vi hela tiden information om vad som skulle ske och när det skulle ske,  via informationsblad som sattes upp i våra trappuppgångar, vilket var positivt hos de boende som visste vad de kunde förvänta sig.

I stora projekt, som dessa var, för alla inblandade är det mycket som måste klaffa och saker som man inte har räknat med kan dyka upp. Då vill det till att lösa detta så snabbt och smidigt som möjligt.”

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.