Göteborg

Brf Villa Nordhem

Fastigheten på Nordhemsgatan 19 i Göteborg byggdes redan 1898, där idag bostadsrättsföreningen Villa Nordhem finns.


Hösten 2020 fick Tubus System i uppdrag att utföra relining av avloppsstammar i kök och badrum och alla vertikala och liggande stammar i badrummen i totalt 18 lägenheter och en lokal. Detta var första gången som Brf Villa Nordhem utförde relining i någon av sina fastigheter.

Michaela, som sitter med i styrelsen i Brf Villa Nordhem och Linnéa från SWECO var de som var ansvariga för projektet tillsammans med Antonio från Tubus System.

Michaela och Linnéa säger så här om projektet:

-”Under hela projektets gång har vi fått bra och tydlig information som har kunnat delges till de boende. De boende har bara haft gott att säga, man har varit nöjda med informationen från Tubus System, personalen var trevlig och de boende upplevde inga störningar under arbetets gång.

Dock var det några mindre incidenter som vi drabbades av, men dessa löste ni snabbt och smidigt så inte ens detta var några problem för oss eller de boende.”

På frågan om vad man som fastighetsägare/styrelse har för plan gällande underhåll av sina fastigheter säger Linnéa:

-”Det skall inom kort göras en sammanställning av vilket underhåll som behöver göras och inom vilka tidsramar de skall utföras. När detta är klart sätts en underhållsplan.
Fram till idag har vi bytt ut alla fönster och nästa projekt är byta ut alla stuprör. Och nu har vi även fått nya rör!!”

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.