Elite Park Avenue

Bakgrund

Elite Park Avenue är ett hotell mitt i centrala Göteborg, beläget på Kungsportsavenyn 36-38. Så tidigt som 1999 hade hotellkedjan problem med stopp i avlopp och ledningar – och hotellet stod därmed inför valet att stänga ner rum för att byta ut de ickefungerande ledningarna. Detta givetvis med stora störningar, kostnader och förlorade hotellgäster som följd. Istället valdes relining som metod för att åtgärda problemet.

 

Åtgärd

Kort efter att problematiken upptäcktes kom Tubus System in i bilden för att, istället för ett traditionellt byte, utföra ett reliningarbete av ledningar i bottenplattan. Ledningar från bland annat hotellrum avleddes också undan – så att hotellet kunde vara i full drift under vårt arbete.

Något som hade varit helt omöjligt vid ett stambyte.

 

Resultat

Elite Park Avenue var år 1999 en av våra första kunder. Nu nästan 20 år senare har vi hösten 2017, vid en av våra regelbundna inspektioner, åter igen kunnat konstatera att det arbete vi utförde och resultatet av det är lika bestående. Ledningarna är fortfarande fina, hela och intakta.

Under 2017 fick vi även förtroendet att utföra relining på ledningar från hotellet kök samt WC-grupp från allmänna utrymmen. Något vi är mycket glada och stolta över.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.