Renovering av fett- och oljeavskiljare

Tack för att du är en av dem som tar ansvar för miljön och vårt gemensamma avloppssystem – genom att du underhåller din fett- eller oljeavskiljare.


Vi hjälper dig gärna om du upptäckt försvagningar i din tank eller dina ledningar och vill undersöka möjligheten att renovera istället för att byta ut fett- eller oljeavskiljaren helt. Fördelarna är många.

 

Fördelar med relining

• När vi renoverar innebär det minimal störning av den dagliga verksamheten då renoveringstiden kortas betänkligt i jämförelse med ett utbyte.

• Du slipper gräva upp och asfaltera eller gjuta om kostsamma ytor för att komma åt utsidan på behållare och anslutande rör.

• Packningsförhållandena runt avskiljaren förblir oförändrade och ni slipper sättningar och eventuellt läckage.

• Efter renoveringen är behållaren samt inkommande ledning helt täta och ni slipper oroa er för läckage till omgivande jordlager.

Hur går det till?

 Vi bygger en helt ny insida med korrosionsbeständig specialplast på den befintliga konstruktionen, vilket gör din fett- eller oljeavskiljare helt tät och motståndskraftig igen. Efter renoveringen är funktionen återställd och du kan förvänta dig ytterligare en livslängd på 50 (!) år.

 

Underhåll & Besiktning

 Vi rekommenderar att du underhåller och tömmer din oljeavskiljare mycket regelbundet. Det ökar livslängden på systemet och ger dig chansen att upptäcka eventuella fel och brister i tid.

Sveriges kommuner kräver att du besiktar din fett- eller oljeavskiljare grundligt var femte år. Du är som fastighetsägare ansvarig för att besiktningarna sköts och att din anläggning inte läcker.

Tubus System renoverar fett- och oljeavskiljare inom de flesta branscher – t.ex. restauranger, storkök, bagerier, bensinstationer, fordonstvättar och verkstäder.  

 

Tveka inte att komma till oss med dina frågor! Varmt välkommen.

Kontakt Rörbroar & Vägtrummor

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.