RENOVERING AV RÖRBROAR

Vi ger din rörbro nytt liv! Med en unikt framtagen metod som först utvecklades för spillvatten och VA-system, renoverar vi rörbroar som vid färdigställandet får en ny förväntad livslängd om minst 50 år.

Vår lösning är både snabb och kostnadseffektiv, samtidigt som den går att arbeta med året runt. Dessutom innebär den minimal störning för både omgivning och brukare.

Kontakta oss så hjälper vi dig

 

Kontakt Rörbroar & Vägtrummor

 

Hur renoverar vi rörbroar?

Vi applicerar flera lager korrosionsbeständig specialplast på insidan av den befintliga konstruktionen som därmed blir helt tät och motståndskraftig mot såväl kemisk som mekanisk nötning. Specialplasten vi applicerar gör att rörbron blir som ny. Vi renoverar rörbroar med en diameter från 2 meter och uppåt, runt om i landet.

 

 

Ladda ner vår BMUK (Beskrivning av material, utförande och kontroll) som hjälp i din upphandling


BMUK Relining av Rörbro.pdf


Hur vet jag att det är dags för renovering?

I de flesta fall kan du upptäcka korrosionsangrepp direkt på rörbron. I detta fall innebär det att nedbrytningen har gått ganska långt, vilket är ett tecken på att rörbron är i direkt behov av en renovering.

Vi förespråkar dock alltid proaktivitet och kan inte nog betona att en inspektion i tid är att föredra.

Varmt välkommen att höra av dig till oss, så kan vi bedöma skicket på rörbron och ge dig vår professionella bedömning. Genom en relativt enkel renovering kan vi säkerställa att skicket på rörbron mår gott - många år framöver.

 

Ett byte - en kostsam affär

Behöver man någonsin göra ett byte av rörbron? Det är en vanlig fråga vi får. I de flesta fall vill vi hävda nej. Är det dock omfattande hål eller sprickor kan ett byte behövas. Låt oss undersöka saken och ge vår professionella bedömning.

 Se ett urval av våra referenser här:

 

Referenser

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.