Relining i Borås

Behöver du hjälp med relining i Borås? Välkommen till oss på Tubus System! Vi är ledande i Europa på relining och har ett av våra sju svenska distriktskontor i Borås. Sedan 1998 har vi hjälpt fastighetsägare med allt från diffusa tecken på avloppsproblem som dålig lukt till mer akuta svårigheter såsom direkta stopp i avlopp & ledningar.

Relining i Borås – Välkommen för kostnadsfri konsultation

På Tubus System erbjuder vi alltid dig en kostnadsfri konsultation kring fastighetens rör. Vill du bara ha material skickat till dig kring metoden, eller att vi slår dig en signal för att berätta mer - kan vi givetvis göra detta.
Du hittar alla våra kontaktuppgifter längst ned på sidan!

Detta är relining

Genom relining bygger vi nya rör inuti de befintliga rören – därav är en äldre benämning på relining ”rör i rör”. Resultatet ger de gamla rören en ny livslängd på minst femtio år framöver, går ofta på mindre än en arbetsvecka att utföra och eventuella verksamheter i fastigheten kan vara i full drift samtidigt. I ett bostadshus behöver inga boenden lämna sina bostäder, vilket är fallet vid ett traditionellt stambyte.

Relining som metod för således med sig många fördelar – det är kostnadseffektivt, smidigt för samtliga inblandade och går också snabbt i jämförelse med ett traditionellt byte. Läs mer om relining som metod här.

Tidigare utförda arbeten

På Tubus System har vi renoverat över 70 000 fastigheter och hundratals kontor- och industrifastigheter.
Här kan du se några av våra tidigare utförda arbeten. 

Kvalitet

För oss är det en självklart att du ska känna dig trygg med vår produkt och det arbete vi utför. På Tubus System använder vi också en korrosionsbeständig glasfiberförstärkt polyesterplast, som är unik för Tubus System. Denna är självklart helt fri från styrenplaster och Bisfenol A.

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor kring en eventuell relining i Borås.

Behöver du hjälp med relining?
Kontakta mig!

Säljansvarig: Kristian Johansson
033-41 25 10
kristian.johansson@tubussystem.se

Tubus System AB
Landerigatan 5 A
504 51 Borås
Visa på karta

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.