Relining i Lidköping

Behöver du hjälp med relining i Lidköping? Välkommen till oss på Tubus System - ett tryggt och långsiktigt alternativ till stambyte! År 1998 var vi bland de första med att införa relining i Sverige, och nu drygt 20 år senare kan vi stolt säga att vi fortsatt leder utvecklingen av denna mycket beprövade metod.

Vi har renoverat över 70 000 lägenheter

 … Och hundratals kontor- och industrifastigheter. Runt om i landet och även internationellt där vi nu finns representerade i egna organisationer i Tyskland, Nederländerna och Italien.

Behöver du hjälp med relining i Lidköping är du varmt välkommen att höra av dig till vårt distriktskontor i Lidköping, på Sockerbruksgatan 11C. Du hittar alla kontaktuppgifter dit,  längst ned på denna sida!

Välkommen för fri konsultation

Innan vi utför relining erbjuder vi alltid dig en fri konsultation kring fastighetens rör. Där lyssnar vi till era problem och ser över om relining som metod långsiktigt kan avhjälpa dessa.

I de flesta fall är relining ett utmärkt alternativ till stambyte då det ger ett fullgott resultat på minst 50 år framöver och dessutom är det ett mer ekonomiskt- och även avsesvärt mer miljövänligt alternativ. En annan fördel är att eventuella verksamheter i huset fortsatt kan vara i full drift när arbetet pågår, som är helt störningsfritt. Ett ”normalt” reliningarbete brukar gå på cirka en arbetsvecka att utföra. Relining avhjälper allt från akuta läckor till mer diffusa tecken på avloppsproblem såsom dålig lukt.

Välkommen således för en fri konsultation för din relining i Lidköping!

Kvalitet

För oss är det en självklart att du ska känna dig trygg med vår produkt och det arbete vi utför. På Tubus System använder vi också en korrosionsbeständig glasfiberförstärkt polyesterplast, som är unik för Tubus System. Denna är självklart helt fri från styrenplaster och Bisfenol A.

Läs gärna mer om vårt miljöarbete här.

Kontakta oss för relining i Lidköping

Har du problem med fastighetens rör, allt från en akut läcka till mer diffusa problem som dålig avloppslukt? Välkommen till oss – så hjälper vi dig. Våra tekniker har lång erfarenhet av relining och avhjälper gärna snabbt, smidigt och självklart långsiktigt era problem. Hör med oss, så berättar vi mer!

Behöver du hjälp med relining?
Kontakta oss!

Säljansvarig: Alexander Sunnerdahl
Värmland, Örebro, Skaraborg
0510-721 70
alexander.sunnerdahl@tubussystem.se

Tubus System AB
Sockerbruksgatan 11 C
531 40 Lidköping
Visa på kartaSäljansvarig: Mats Hagström
Västra Götaland, Dalsland, Bohuslän
0510-721 72
mats.hagstrom@tubussystem.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.