Relining i Stockholm

Behöver du hjälp med relining i Stockholm? Välkommen till oss på Tubus System! Vi har sedan starten 1998 renoverat över 70 000 lägenheter över hela landet, samt hundratals kontor- och industrifastigheter.

Välkommen för kostnadsfri konsultation

För att säkerställa att relining är den bästa metoden för er fastighet erbjuder vi dig alltid en kostnadsfri konsultation kring fastighetens rör. I de flesta fall går relining att utföra, men i de fall rören är i för dåligt skick kan du vara trygg med att vi istället rekommenderar ett traditionellt byte istället.

Testa vår rörmätare här för att få en indikation om hur dina rör mår idag – och givetvis varmt välkommen att kontakta oss, så kommer vi ut och kan titta på hur det ser ut hos just er. Vi har ett av våra sju distriktskontor i Stockholm - på Ellipsvägen 13 vid Kungens Kurva. Du hittar alla kontaktuppgifter till oss längst ner!

Relining i Stockholm – Miljövänligt, snabbt och kostnadseffektivt

Relining som metod för med sig många fördelar. Kort och gott förlänger vi livet på fastighetens rör med minst femtio år framöver - genom att vi bygger ett nytt, skarvfritt rör inuti de gamla rören. Metoden är sedan länge beprövad. Relining som metod är oerhört smidigt för samtliga inblandade. De boende behöver inte lämna fastigheten, arbetet går ofta på maximalt en vecka och inga gamla stammar eller rör behöver rivas ut. Eventuella verksamheter i fastigheten kan dessutom vara i full drift.

Byt inte ut det som går att rädda – gör ett smart val för fastigheten, miljön OCH plånboken.

Relining och kundrelationer i fokus

På Tubus System värdesätter vi våra kundrelationer lika mycket som vårt tekniska arbete med relining. Många av våra större kunder återkommer till oss många gånger om för mindre VVS-jobb, och vid våra efterkontroller efter utförd relining får vi ofta höra positiva omdömen. Det tyder på att vi lever som vi lär – vilket vi tänker fortsätta göra. Se några av våra genomförda arbeten här.

Välkommen för din relining i Stockholm – ett tryggt och framtidstroget val!

Behöver du hjälp med relining?
Kontakta mig!

Distriktschef: Markus Kjellberg
08-440 49 40
markus.kjellberg@tubussystem.se

Tubus System AB
Ellipsvägen 13
141 75 Kungens Kurva
Visa på karta

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.