Relining i Malmö

Behöver du hjälp med relining i Malmö? På Tubus System ger vi dig ett nytt, skarvfritt och säkert avloppssystem – inuti de gamla rören. Detta har vi gjort sedan 1998 när vi var bland de första att införa metoden relining i Sverige.

Välkommen för kostnadsfri konsultation

Innan vi hjälper dig med relining i Malmö erbjuder vi alltid en kostnadsfri konsultation kring fastighetens rör.

Våra kunder kommer till oss av varierande orsaker; allt från dålig avloppslukt till mer akuta problem som fullkomligt stopp i avlopp eller ledningar. I de flesta fall går relining utmärkt att genomföra och ger ett lika fullgott resultat som ett komplett byte – men i de fall de gamla rören är i för dåligt skick kan du vara trygg med att vi rekommenderar ett traditionellt byte istället.

Kasta inte bort det som går att rädda – vi ger de gamla rören nytt liv.

Kvalitet

 För oss är det en självklart att du ska känna dig trygg med vår produkt och det arbete vi utför. På Tubus System använder vi också en korrosionsbeständig glasfiberförstärkt polyesterplast, som är unik för Tubus System. Denna är självklart helt fri från styrenplaster och Bisfenol A.

Många fördelar med relining

Relining som metod för med sig flera fördelar. Många av våra kunder uppskattar den minimala påverkan som relining medför; de boende behöver inte lämna fastigheten och eventuella verksamheter i huset kan vara i full drift när arbetet utförs – vilket påverkar kassaflödet positivt. Andra kunder, som samt stats- kommunalägda bolag, uppskattar vår tekniska certifiering och vårt typgodkännande.

Läs mer om oss och om vad som utmärker Tubus System här.

Varmt välkommen att kontakta oss för din relining i Malmö – så berättar vi mer!

Behöver du hjälp med relining?
Kontakta mig!

Distriktschef: Roland Kreutzberg
040-655 80 40
roland.kreutzberg@tubussystem.se

Tubus System AB
Industrigatan 31
212 28 Malmö
Visa på karta

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.