Relining i Göteborg

Behöver du hjälp med relining i Göteborg? Välkommen till Tubus System! År 1998 var vi bland de första i branschen med relining och idag arbetar vi över hela landet och även internationellt. Vårt huvudkontor finner du på Designvägen 3 i Mölnlycke, de flesta arbeten har vi utfört i och runt hjärtat av vår hemstad.

Välkommen för kostnadsfri konsultation

Innan vi utför något arbete erbjuder vi alltid dig som kund en kostnadsfri konsultation kring fastighetens rör. Vi har arbetat i över 20 år med relining som är en väl beprövad, miljövänlig och långsiktig metod för att på ett störningsfritt sätt renovera rör - så att de blir som nya.

Välkommen för ett tryggt beslut och för en fri konsultation - du hittar våra kontaktuppgifter längst ner!

Relining i Göteborg – Långsiktigt, störningsfritt och kostnadseffektivt

Relining som metod går ut på att vi bygger nya rör i de befintliga rören. På så sätt ger vi de gamla rören nytt liv, med en livslängd om minst 50 år framöver. Resultatet är lika fullgott som ett traditionellt byte.

Förfarandet är dock smidigare för de inblandade (inga stammar eller gamla rör behöver rivas ut) och därigenom mer kostnadseffektivt. Ett reliningarbete brukar ”normalt” gå på 1-10 dagar att utföra, de boende kan fortfarande använda sina rör och badrum (och skulle så inte vara fallet löser vi provisorisk omkoppling och/eller WC-bodar). Eventuella verksamheter i fastigheten kan dessutom vara i full drift när arbetet pågår, vilket påverkar kassaflödet positivt. Kort och gott för relining som metod med sig många fördelar.

Vår metod är också sedan länge beprövad, miljövänlig och därmed självklart helt fri från härdplaster och Bisfenol A. Läs mer om vårt miljöarbete här.

Ledande inom relining

Ända sedan starten 1998 har vi renoverat över 70 000 lägenheter, hundratals kontor och minst lika många industrifastigheter runt om i landet. Idag finns vi förutom i Göteborg representerade på sex andra distriktskontor runt om i landet och är även etablerade internationellt i Italien, Nederländerna och Tyskland.

Relining i och runt Göteborg – fastigheter & infrastruktur

Vi utför relining av fastigheter av olika karaktär men också renovering av infrastruktur som rörbroar, vägtrummor och oljeavskiljare. Projekten är lika varierande som våra kunder. Vissa av dem innebär stora tekniska utmaningar medan tonvikten i andra projekt kan ligga på att vi utför arbetet mer tidseffektivt. Hos oss kan du vara säker på att vi alltid utför relining i enlighet med det som passar era och objektets krav och önskemål.

Här kan du se några arbeten där vi utfört relining i Göteborg – samt runt om i landet. 

Kontakta oss för relining i Göteborg

Varmt välkommen att kontakta oss för din relining i Göteborg.
Vi hjälper dig gärna till ett tryggt och framtidstroget beslut!

Behöver du hjälp med relining?
Kontakta mig!

Distriktschef: Peter Söderbom
031-383 80 24
peter.soderbom@tubussystem.se

Tubus System AB
Designvägen 3
435 33 Mölnlycke
Visa på karta

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.