Brf Bockhornsgatan 6

Brf Bockhornsgatan 6 bildades 2013 och dess fastighet byggdes 1934. Föreningen har totalt 19 st lägenheter, varav 3 st av dessa lägenheter är hyresrätter.

Under 2019 utförde Tubus System relining i fastigheten, det som renoverades var alla lägenheters avloppsrör, alla samlingsledningar och avloppsstammar.

Tubus System fick sig en pratstund med föreningens ordförande Kristina Schultz som berättar:

”Från det att vi startade föreningen 2013 så har vi bl.a gjort i ordning fasaden, bytt fönster och inner-och ytterdörrar. Relinat har vi också gjort, det får vi inte glömma! Framöver kommer vi även att dränera.
Vid ett besök på en fastighetsmässa kom vi för några år sedan i kontakt med relining och efter detta valde vi att låta filma våra rör. Vi tog efter detta in några offerter och att vi sedan valde Tubus System berodde mycket på alla goda rekommendationer från huset jämte som anlitat er och att ni kunde hålla er till vår önskade tidsplan.

Något som också var väldigt bra var att vi hela tiden fick tydlig information från Tubus System som vi kunde förmedla till de boende. Under tiden som ni arbetade i huset var det hela tiden ordning och reda och de boende blev minimalt påverkade.

Bra jobbat Tubus System!”

Tillbaka
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.