DEL 3 - INTERVJU MED HENRIK JÖRNHEIM

Vi fortsätter vår intervjuserie Tubus System - Möt våra anställda. Denna gång säger vi hej till Henrik Jörnheim, som arbetar som säljare i Göteborg.

Hej Henrik!
Du arbetar med försäljning hos oss – berätta lite kort om vad du gör.

Jag har jobbat som säljare i region Göteborg på Tubus System i drygt 8 år. I mitt jobb arbetar jag både med nykundsbearbetning och med befintliga kunder, och jag ansvarar också för att få igenom hela säljflödet – från första samtalet till påskriven order. Kunderna varierar från små bostadsrättföreningar till stora kommunala bolag och privata fastighetsägare, vilket gör mitt jobb väldigt varierande. Sedan har jag turen att ha Johan som kollega – vi bollar många idéer ihop.

Om du får välja en sak, vad är då det allra roligaste med ditt jobb?

Kundrelationen! Att få förnyat förtroende hos en återköpande, nöjd kund är nog det mest tillfredsställande. Detta ger mig mycket då jag uppskattar raka och ärliga relationer. Jag vill stå för det jag säljer och jobbar därför långsiktigt i mitt arbete.

Du inledde lite med detta – men skulle du kunna berätta lite mer om hur ni arbetar med försäljning på Tubus System?

Om jag ska attrahera en ny kund så börjar det oftast med ett kallt samtal eller ett lead. Det jag alltid vill sträva mot är ett personligt möte där jag kan förmedla en känsla för vem jag är och vad Tubus System står för. Mötet är vidare till för att lyssna på vad kunden har för behov och vad han/hon vet om relining.

Efter det kan jag styra vidare till fler möten med mer detaljerad information och eventuellt ett besök på vårt kontor eller ute på en arbetsplats.

Till sist, vilket är ditt bästa tips för någon som är nyfiken på att jobba med just försäljning på Tubus System?

Du måste framför allt gilla att jobba med och möta människor i olika positioner i näringslivet. Det kan vara allt från ett infomöte i ett pannrum med tre deltagare till att stå i en stor lokal och prata inför ett folkhav. Sen är det viktigt att ha tålamod och att jobba långsiktigt. Då kommer det gå bra!

Stort tack för din tid Henrik och all lycka till med försäljningen!

Tillbaka
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.