DEL 1: INTERVJU MED MARKUS KJELLBERG

Markus Kjellberg är distriktschef i Stockholm och först ut i vår intervjuserie Tubus System från insidan - Möt våra anställda.


Hej Markus, berätta lite kort om din roll hos oss!

Jag har varit hos Tubus i dryga 2 år och jobbar som distriktschef i Stockholm. I min roll ansvarar jag för att vi i Stockholm utför vårt arbete i enlighet med vår metod och på det sätt som våra säljare har sålt projektet till våra kunder. Stockholmskontoret är idag under uppbyggnad, dvs. vi behöver växa med reliningstekniker för att möta efterfrågan på våra tjänster, så det absolut viktigast för mig just nu är att anställa fler personer.


Vi bryter ner din roll till en vanlig dag på Tubus System.
Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

Oj, dagarna är väldigt varierande! Men i min roll ingår att projektleda en del av våra projekt. Oftast börjar jag därför dagen ute på ett projekt, där jag går igenom dagen som varit och den som kommer. Ibland får jag hugga tag i praktiska saker direkt ute på arbetsplatsen. 

Resten av dagen tillbringas på kontoret eller på ett nytt projekt, där vi projekterar och planerar för att vara redo för nya utmaningar. På kontoret finns det också en massa olika administrativa uppgifter: löner, fakturering och genomgång av projekt. 

Uppföljning av kvalitén på vårt utförda arbete är också en viktig del i mitt arbete.


Om du vidare skulle beskriva Tubus System som helhet med tre ord – vilka skulle du välja då?

Spännande – företaget andas optimism och söker ständigt nya sätt att bli ännu bättre på det vi gör.

Seriöst – företaget är seriöst i alla delar, oavsett om det gäller personal, sin produkt men framförallt i sin ambition att leverera kvalité för kunderna. Man vill absolut vara ”bäst i klassen” i detta avseende.

Roligt – jag har på 2 år fått lära känna massor av härliga arbetskamrater över hela landet, från alla våra 6 distriktskontor.

Slutligen, vad är den största utmaningen du möter i ditt jobb och hur tacklar du den?

De två stora utmaningarna för mig som ansvarig i Stockholm kan delas upp i en som gäller lokalt för Stockholm och en för Tubus System som helhet. Lokalt är utmaningen att få tag på fler och rätt personer som vill bli reliningstekniker, idag är det mycket svårt att få tag på arbetskraft.

För Tubus System som helhet tycker jag att utmaningen ligger i att nå ut med kunskap om vår metod, som är en fantastisk produkt och som på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt säkerställer fastigheters avloppssystem för en lång tid framöver.

Stort tack Markus för att vi fick en liten pratstund med dig!

Tillbaka
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.