Brf von Gedersgatan 3

von Gerdersgatan 3 är en bostadsrättsförening i Göteborg som bildades 1998 och idag består av 27 lägenheter.
Detta är en förening som är otroligt måna om att deras fastighet skall vara i gott skick och man arbetar med ett ständigt underhåll.

Anders, som sitter i styrelsen, berättar för oss om samarbetat med oss på Tubus System:

” Gällande underhåll generellt så försöker vi arbeta för att ha en så bra och långsiktigt hållbar underhållsplan som möjligt. De "stora" jobben som bl.a  fasad/balkong, fönster, dränering är nu gjorda. Gemensamt för alla projekten är att vi haft som målsättning att inte välja den absolut billigaste, eller för den delen dyraste lösningen. Vårt mål är att välja den lösning som ger oss lägst kostnad över tid. Framöver kommer vi att fundera på detta med solceller.

När det kommer till relining så har Tubus System gjort alla våra samlingsledningar som hade gjort sitt efter nästan 80 år. Arbetet har löpt på bra, de boende är nöjda, ngt som var mycket uppskattat var att ni efter varje arbetsdag städade och gjorde det bästa av situationen för alla inblandade.

Något som också är viktigt är informationen till de boende, vad är det som skall hända och när skall det hända? All information kom från er projektledare Antonio och jag tog sedan denna vidare till de boende.
Jag måste även säga att er personal är OUTSTANDING och dialogen med projektledaren Antonio var verkligen kanon!”

Tillbaka
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.