Möt Markus, en av våra distriktschefer!

Beskriv ditt arbete!

Som distriktschef är jag ansvarig på mitt distrikt Stockholm. Enkelt uttryckt så ska vi utföra det som våra säljare har avtalat och jag är ansvarig för att vi levererar kvalitet enligt Tubus System-metoden. Jag är personalansvarig för distriktets personal och arbetar för att ge förutsättningar till mina medarbetare för att kunna göra ett bra jobb. Jag hjälper också våra projektledare i sina projekt, ansvarar för ekonomin på distriktet. Bistår våra säljare i kundmöten, kundevent osv.

Varför har du valt det här jobbet?

Jag har jobbat tidigare med denna typ av arbeten och tycker det är kul att leda människor. Jag har arbetat i mindre bolag tidigare, det här var en möjlighet för mig att skala upp till ett större företag med bra och utvecklade supportfunktioner.

Vad är det roligaste med ditt arbete?

Att få en grupp att jobba mot ett mål. Att coacha den resan framåt är väldigt roligt.

Hur skulle du beskriva Tubus System AB som företag?

Det är en seriös arbetsgivare med stor vilja att utvecklas som bolag. Man tar hand om sina anställda på ett bra sätt och ger förutsättningar att lyckas. Lösningsorienterade och innovativa.

Vilka förmågor behöver man som distriktschef?

Vilja att jobba med och leda människor och intresse för affärer. Också att arbeta strukturerat då det är väldigt många saker som man ska hantera på en dag. Struktur gör det enklare för alla.

På tal om enklare, hur bidrar du till en enklare dag för dina medarbetare?

Jag ser till att de har rätt verktyg, att projektledaren får tid att projektera väl innan start. Helt enkelt vara noga förberedd hela tiden.

Tillbaka
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.